Άννα-Μαρία Βέλλη για Δέσποινα Βανδή: «Βγαίνουν τέτοια τραγούδια το 2024; Λυπηρό»

Άννα-Μαρία Βέλλη για Δέσποινα Βανδή: «Βγαίνουν τέτοια τραγούδια το 2024; Λυπηρό»

Αιχμηρή απάντηση του Λάμρου Κωνσταντάρα στο σχόλιο της νεαρής Youtuber

Την ενόχλησή της με ορισμένους στίχους του νέου τραγουδιού της Δέσποινας Βανδή με τίτλο «Είμαι γυναίκα» θέλησε να εκφράσει η Άννα-Μαρία Βέλλη, μέσα από τα social media, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να επικρίνει μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Summer’ s Cool» τη νεαρή Youtuber.

«Είμαι γυναίκα, φυσικά και θα σε ψάξω και θα μάθω που θα πας, Είμαι γυναίκα, φυσικά και θα ρωτήσω γιατί άρωμα φοράς; Είμαι γυναίκα, φυσικά θέλω να ξέρω στη δουλειά με ποιες μιλάς. Είμαι γυναίκα, φυσικά και υποφέρω όταν δεν μου απαντάς» ερμηνεύει, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή στους στίχους του νέου της τραγουδιού, με την Άννα-Μαρία Βελλή να σχολιάζει τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media: «Βγαίνουν τέτοια τραγούδια το 2024; Λυπηρό».

Αντιδρώντας ο εκ των παρουσιαστών της εκπομπής Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε, ότι «για να το βάλουμε στη σωστή βάση. Εγώ είδα χιλιάδες TikTok βίντεο, που λάτρεψαν το τραγούδι και είδα και ένα ξινοβίντεο. Αυτό. Ας μη λέμε λοιπόν, ότι υπάρχουν γενικά αντιδράσεις. Υπάρχει μια… ξινίλα και είναι αυτή. Στα σχόλια που γράφουν κάτω από την ανάρτηση της Άννας-Μαρίας Βέλλη, που είναι 65, τα 60 κράζουν την Άννα-Μαρία Βέλλη και όχι την Δέσποινα Βανδή. Απλά το τοποθετώ και το αφήνω εδώ».