Ουρές πολιτών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου για να συναντήσουν τον Στέφανο Κασσελάκη

Ουρές πολιτών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου για να συναντήσουν τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο πρόεδρος του κόμματος απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση για «αδιαμεσολάβητη» συνάντηση μαζί τους

Πολίτες σχημάτισαν ουρές έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου σήμερα νωρίς το απόγευμα, προκειμένου να συναντήσουν τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς είχε κάνει ο ίδιος πρόσκληση μέσω social media για συνάντηση μαζί τους.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες, προκειμένου να τους δει από κοντά και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματά τους και ό,τι άλλο τους απασχολεί, αδιαμεσολάβητα όπως αρέσκεται να λέει. Οι πολίτες που ανταποκρίθηκαν είναι αρκετοί και τουλάχιστον οι μισοί μπήκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, με τους υπαλλήλους να προσπαθούν να τους χωρέσουν σε μια αίθουσα, για να μην είναι μέσα στη ζέστη. Ανάμεσά τους και μια κυρία με κινητικά προβλήματα, ένας Έλληνας από την Αυστραλία, ηλικιωμένοι αλλά και νέοι άνθρωποι, που θέλουν να δουν τον πρόεδρο του κόμματος και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του.

Οι ώρες που έχουν οριστεί για να δεχθεί τους πολίτες ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι από τις 17:00 έως τις 20:00, ενώ λίγα λεπτά πριν τις πέντε το απόγευμα δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.