“Σίριαλ” με Μοντανιέ και ΑΕΚ – Ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία

Τα νεότερα αναμένονται το Σάββατο, όταν ο Γάλλος τεχνικός θα δώσει την οριστική του απάντηση

Ήλθε, είδε και πιθανότατα θα απέλθει χωρίς συμφωνία (σε πρώτη φάση) με την ΑΕΚ ο Φιλίπ Μοντανιέ. 

Το σίριαλ της επικείμενης συνεργασίας του Γάλλου με την «Ένωση» συνεχίζεται και πλέον μοιάζει δύσκολο να έχει το τελευταίο του επεισόδιο (αυτό της απάντησης) πριν το Σάββατο. 

Ο Μοντανιέ επισκέφθηκε (και μάλιστα δυο φορές) τα γραφεία της ΠΑΕ, είχε αλλεπάλληλες συζητήσεις με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις στα Σπάτα και τα είπε με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και γενικότερα τις συνθήκες στον σύλλογο. 

Με λίγα λόγια είδε και άκουσε όλα όσα πρέπει για να διαμορφώσει άποψη. Μπορεί λοιπόν οι ενδείξεις να είναι θετικές (με τη λογική ότι δεν θα πήγαινε να τσεκάρει το προπονητικό κέντρο και δεν θα συζητούσε για το αύριο της ομάδας χωρίς να υπάρχει έδαφος συμφωνίας) ωστόσο deal δεν έχει επιτευχθεί ακόμα. 

Κι επειδή η ώρα είναι περασμένη και ο ίδιος είναι υποχρεωτικό να φύγει νωρίς το πρωί, ώστε να μεταβεί στη Γαλλία και να σχολιάσει το παιχνίδι με τη Σκωτία, μοιάζει δύσκολο να υπάρξει εξέλιξη πριν την αυριανή μέρα. 

Εξάλλου, ο μάνατζέρ του θα μείνει στην Ελλάδα για να συνεχίσει τις συζητήσεις με την ΑΕΚ, κάτι που θεωρείται ενδεικτικό της διάθεσης να βρεθεί η «χρυσή τομή». Όπως και να ‘χει, τα νεότερα αναμένονται πλέον το Σάββατο, όταν ο Μοντανιέ (σε συνεννόηση με τον εκπρόσωπό του) θα δώσει την οριστική του απάντηση.

Πηγή: sport-fm.gr