Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός 19χρονης έξω από το σπίτι της στην Χαλκίδα από τον πρώην σύντροφό της

Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός 19χρονης έξω από το σπίτι της στην Χαλκίδα από τον πρώην σύντροφό της

Την απείλησε ότι θα στείλει σε συγγενείς και φίλους φωτογραφίες και βίντεο προσωπικών στιγμών - Ο 23χρονος διέφυγε και αναζητείται από την Αστυνομία

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μια 19χρονη στη Χαλκίδα από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το eviathema.gr, το θύμα διασκέδαζε τα ξημερώματα της Κυριακής σε νυχτερινό μαγαζί της Χαλκίδας, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι της βρήκε τον 23χρονο πρώην σύντροφό της να έχει στήσει καραούλι και να την περιμένει. Αρχικά ο 23χρονος της επιτέθηκε λεκτικά, ενώ στην συνέχεια άρχισε να την χτυπά με κλοτσιές και μπουνιές, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, ενώ συνέχισε να την χτυπά με μανία στο πρόσωπο.

Έπειτα ο δράστης της άρπαξε το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του σπιτιού και την απείλησε, ότι θα στείλει σε συγγενείς και φίλους φωτογραφίες και βίντεο προσωπικών στιγμών. Η κοπέλα μεταφέρθηκε το πρωί της Κυριακής στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και έπειτα σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση. Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας βρέθηκαν αστυνομικοί του ΑΤ Χαλκίδας, στους οποίους η 19χρονη κατήγγειλε το περιστατικό.

Ο 23χρονος αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθεί, ωστόσο μέχρι και σήμερα παραμένει ασύλληπτος.