Καλλιακμάνης για τη δολοφονία στο Ψυχικό: «Θα φτάσουμε στον ηθικό αυτουργό, θεωρώ πως ο 44χρονος θα μιλήσει»

Καλλιακμάνης για τη δολοφονία στο Ψυχικό: «Θα φτάσουμε στον ηθικό αυτουργό, θεωρώ πως ο 44χρονος θα μιλήσει»

«Στα κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος λένε πως είναι αδαής και κάνει λάθη»

Για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό μίλησε το πρωί της Τετάρτης 10/7 ο Γιώργος Καλλιακμάνης τονίζοντας με βεβαιότητα ότι η ΕΛ.ΑΣ. θα βρει τον ηθικό αυτουργό. Όπως δε επεσήμανε ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής, ο 44χρονος που έχει συλληφθεί θεωρεί πως θα ανοίξει το στόμα του.

«Η Αστυνομία μέσα σε τρεις ημέρες συνέλαβε τον φερόμενο ως εκτελεστή» δήλωσε μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο κ. Καλλιακμάνης.

«Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος θα μιλήσει. Θα μιλήσει γιατί, από ό,τι λένε στα κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος, είναι αδαής και κάνει λάθη. Φάνηκε και στη συγκεκριμένη περίπτωση ότι έκανε πάρα πολλά λάθη. Αυτός ο άνθρωπος φοβάται τη φυλακή γιατί ίσως εκεί θεωρεί ότι μπορεί να τον "διώξουν" από τη ζωή» συμπλήρωσε.

«Θεωρώ ότι θα φτάσουμε στον ηθικό αυτουργό αλλά και στους συνεργούς γιατί φαίνεται ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας συνεργός. Φαίνεται ένα αυτοκίνητο, μετά τη δολοφονία, μπαίνει μέσα στο πάρκινγκ, ο ένας κατεβαίνει από τους επιβαίνοντας, παίρνει το σκούτερ και φεύγει για να το κρύψουν. Υπάρχουν μαρτυρίες που λένε, η μαρτυρία της συντρόφου του φερόμενου ως εκτελεστή, ότι ο φερόμενος ως εκτελεστής έκανε μια συνάντηση στη Μύκονο με συγκεκριμένο άτομο με το οποίο το θύμα είχε μια αντιπαράθεση» επεσήμανε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.