Το maque choux συνήθως σερβίρεται ως συνοδευτικό
Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 2 - Eύκολη
Υλικά
Μία ντομάτα ψιλοκομμένη
Μία κουταλιά βούτυρο
Μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Μία πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
4 φλιτζάνια καλαμπόκι
Ταμπάσκο
Αλάτι
Εκτέλεση
Παραδοσιακό ινδιάνικο γεύμα!
Λιώνουμε το βούτυρο με ελάχιστο σπορέλαιο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε το καλαμπόκι, την ντομάτα και την πιπεριά, αλάτι και ταμπάσκο και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά περίπου για ένα τέταρτο.
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr