Tο πλεονέκτημα ενός εστιατορίου μπορεί να οφείλεται στο περιβάλλον
Tα απαραίτητα συστατικά ενός ευχάριστου δείπνου προϋποθέτουν καλή παρέα, καλό φαγητό, καλό κρασί και ευχάριστο περιβάλλον, μην εξαιρώντας την άρτια εξυπηρέτηση από το προσωπικό.
Eάν υποθέσουμε ότι το καλό φαγητό και η καλή εξυπηρέτηση παρέχονται σε λογική τιμή τότε το πλεονέκτημα ενός εστιατορίου, έναντι των άλλων, οφείλεται στο περιβάλλον, όπου το πιο ευχάριστο και ατμοσφαιρικό κερδίζει τις εντυπώσεις και τις προτιμήσεις των πελατών.
Η επιτυχημένη λειτουργία ενός εστιατορίου οφείλεται σε τέσσερις παράγοντες:
1. Φαγητό
2. Εξυπηρέτηση
3. Τιμή
4. Περιβάλλον
Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr