Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο

Ευχαρίστησε όσους τη στήριξαν στη μάχη που δίνει

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε πριν από λίγο η Κέιτ Μίντλετον. Το Trooping the Colour πραγματοποιείται σήμερα στο Whitehall για να γιορτάσει τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου.  Η Κέιτ έφτασε μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά, στο Μπάκιγχαμ. Για την πρώτη της εμφάνιση, μετά από μήνες, επέλεξε  ένα ανοιχτόχρωμο σύνολο. 

Η Κέιτ, επέβαινε σε άμαξα. Το πλήθος που είχε παραταχθεί κατά μήκος της διαδρομής χαιρέτησε και ζητωκραύγασε κατά τη διέλευση της άμαξας.

Ο Κάρολος επέβαινε σε ξεχωριστή άμαξα μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα, ακολουθούμενος από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, διάδοχο του Καρόλου και σύζυγο της Κέιτ, που ήταν έφιππος όπως και άλλα υψηλόβαθμα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η εμφάνισή της στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ δίπλα στον βασιλιά Κάρολο και στην Καμίλα, θα είναι η πρώτη για την πριγκίπισσα της Ουαλίας έπειτα από μήνες απουσίας λόγω του καρκίνου και της προληπτικής θεραπείας στην οποία υποβάλλεται.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα και μια φωτογραφία της η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι θα παραστεί στο Trooping the Colour και ευχαρίστησε όσους τη στήριξαν στη μάχη μετά τη διάγνωση του καρκίνου της.

Υπενθυμίζεται ότι υπήρχαν διαρροές ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα κάνει την έκπληξη και θα εμφανιστεί στο μπαλκόνι του παλατιού, έστω και για λίγο βάζοντας έτσι τέλος στην παραφιλολογία για την υγεία της χωρίς ωστόσο να είχε επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα, μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής. Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες όλο αυτό το διάστημα που απέχει από τα δημόσια καθήκοντά της.

Από τη μία πλευρά, λέγεται ότι μπορεί να μην αναλάβει ξανά τα βασιλικά της καθήκοντα μέχρι το 2025, ενώ την ίδια στιγμή γνωστά μέσα αναφέρουν πως βγαίνει όλο και πιο συχνά έξω με την οικογένειά της.