Τρόμος στο Πασαλιμάνι: «Βροχή» πυροβολισμών με ένα νεκρό και έναν τραυματία σε σούπερ μάρκετ

Τρόμος στο Πασαλιμάνι: «Βροχή» πυροβολισμών με ένα νεκρό και έναν τραυματία σε σούπερ μάρκετ

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου κουρδικής καταγωγής, ενώ προσήχθη ακόμα ένα άτομο τουρκικής καταγωγής

Τρόμος και πανικός επικράτησαν το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιουνίου σε σούπερ μάρκετ στην Ακτή Μουτσοπούλου στον Πειραιά, όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον δύο άλλων ανδρών μπροστά στα έντρομα μάτια υπαλλήλων και πελατών.

Το αιματηρό περιστατικό κατά το οποίο έχασε τη ζωή του το ένα από τα δύο θύματα και το άλλο τραυματίστηκε, σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης περίμενε τους δύο άνδρες έξω από το σούπερ μάρκετ στη Μαρίνα Ζέας και είχε φραστική αντιπαράθεση μαζί τους. Τα θύματα θέλησαν να ξεφύγουν και πιστεύοντας προφανώς ότι θα ήταν ασφαλείς μέσα στο σούπερ μάρκετ, μπήκαν στο κατάστημα. Ωστόσο, ο δράστης τους ακολούθησε, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον τους μπροστά στα είδη μαναβικής και παρουσία πελατών και υπαλλήλων.

Από τους πυροβολισμούς ο ένας εκ των δύο ανδρών τραυματίστηκε θανάσιμα και ο άλλος μεταφέρθηκε με βαριά τραυματισμένος ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου εισήχθη στο χειρουργείο. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου κουρδικής καταγωγής, ενώ προσήχθη ακόμα ένα άτομο τουρκικής καταγωγής.