Έθαψαν στο τσιμέντο υπό το βλέμμα του Αχιλλέα Μπέου τις ράγες του «Μουτζούρη» στην Αγριά

Έθαψαν στο τσιμέντο υπό το βλέμμα του Αχιλλέα Μπέου τις ράγες του «Μουτζούρη» στην Αγριά

Ο δήμαρχος Βόλου χαρακτήρισε την καταστροφική παρέμβαση ως «έργο αποκατάστασης» της παραλιακής οδού

Την αποκατάσταση, όπως τη χαρακτήρισε, της παραλιακής οδού της Αγριάς παρέδωσε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος,, ένα έργο όμως. που δεν είναι τίποτα άλλο παρά το τσιμέντωμα των διατηρητέων γραμμών του θρυλικού «Μουτζούρη» του Πηλίου.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, που εξέδωσε ο Δήμος Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος πραγματοποίησε αυτοψία στα έργα της παραλιακής οδού στην Αγριά, τα οποία ολοκληρώνονται μέχρι την Παρασκευή. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε με το γνωστό αυτάρεσκο ύφος του, ότι η διοίκησή του είναι «μια Δημοτική Αρχή παντός καιρού. Και στα χιόνια και στις πλημμύρες και στον καύσωνα. Μέχρι την Παρασκευή παραδίνουμε ολοκληρωμένο το έργο της αποκατάστασης στην παραλιακή της Αγριάς, όπου παράλληλα με την αισθητική αναβάθμιση μεριμνήσαμε, ώστε να μην επαναληφθούν, κατά το δυνατόν, πλημμυρικά φαινόμενα λόγω των υπερυψωμένων κράσπεδων». Συνέχισε δε λέγοντας ότι «αν μας άφηναν να προχωρήσουμε και σε άλλες παρεμβάσεις, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα, αλλά εδώ είναι Ελλάδα».

Ωστόσο, όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα gegonota.news, για το συγκεκριμένο έργο δεν υπάρχει μελέτη και οι εργασίες θεωρούνται αυθαίρετες, ενώ υπάρχει παρέμβαση από το υπουργείο Πολιτισμού.