Δολοφονία 11χρονης στον Πύργο: «Βόμβα» Καλλιακμάνη – «Η ιατροδικαστική έδειξε ότι το παιδί είχε στο παρελθόν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή»

Δολοφονία 11χρονης στον Πύργο: «Βόμβα» Καλλιακμάνη – «Η ιατροδικαστική έδειξε ότι το παιδί είχε στο παρελθόν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή»

«Πού ξέρω εγώ, ότι δεν το είχε βιάσει και παλαιότερα αυτός;» διερωτήθηκε ο επίτιμος πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής

Μία αποκάλυψη «βόμβα» για την υπόθεση της δολοφονίας της 11χρονης στον Πύργο Ηλείας έκανε ο επίτιμος πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, καθώς όπως είπε μιλώντας στο Action 24, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε, ότι το κορίτσι είχε στο παρελθόν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

«Πού ξέρω εγώ, ότι δεν το είχε βιάσει και παλαιότερα αυτός;» διερωτήθηκε ο κ. Καλλιακμάνης, εκφράζοντας την αγανάκτησή του, ότι ενώ ο 37χρονος είχε καταδικαστεί το 2020 σε κάθειρξη 9 ετών χωρίς ελαφρυντικά για τον βιασμό 14χρονης, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Παράλληλα, άφησε αιχμές και για τη στάση των γονέων του κοριτσιού, οι οποίοι,όπως τόνισε, λένε ότι δεν γνώριζαν, ότι ο θείος της μικρής είχε καταδικαστεί για βιασμό, επειδή τον έβλεπαν να κυκλοφορεί ελεύθερος και αφήνανε την κόρη τους να πλένει το αυτοκίνητό του και να την τραβάει βίντεο.

Εξέφρασε δε την απορία του για τη γνώμη των κοινωνικών λειτουργών, που είπαν ότι το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωνε το κορίτσι, ήταν τέλειο: «Άλλο κι αυτό, άλλη συζήτηση κι αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Αναλωνόμαστε σε θεωρίες, ενώ έχει βιαστεί ένα παιδί και ο βιαστής του ήταν έξω. Κυκλοφορούσε ελεύθερος, δίπλα στα παιδιά, είχε δικά του παιδιά… Πού είναι το κράτος; Έλεγχε κανείς; Λένε τώρα "ποιος ήταν υπεύθυνος να τον ελέγξει;". Έπρεπε δηλαδή ένας αστυνομικός να είναι συνέχεια μαζί του, για να βλέπει αν αυτός ο άνθρωπος θα πλησίαζε την 11χρονη ή οποιοδήποτε άλλο παιδί;», υποστήριξε ο κ. Καλλιακμάνης.