Σοκ στον Πύργο: Νεκρή εντοπίστηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί – Θείος της ο 37χρονος δράστης που ομολόγησε

Σοκ στον Πύργο: Νεκρή εντοπίστηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί – Θείος της ο 37χρονος δράστης που ομολόγησε

Το παιδί βρέθηκε με τραύματα στον λαιμό το μεσημέρι της Δευτέρας

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η υπόθεση εξαφάνισης της 11χρονης από τον Πύργο. Το παιδί βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας νεκρό με τραύματα στον λαιμό σε αγροτική τοποθεσία στην περιοχή, Καταράχι, της Ηλείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr, ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και ένας ύποπτος κρατείται από τις αρχές.

Μάλιστα, ο 37χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και είναι θείος του παιδιού. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο καθ' ομολογία δολοφόνος της 11χρονης έχει απασχολήσει στο παρελθόν για βιασμό ανηλίκου και συγκεκριμένα το 2017.

Η 11χρονη, όπως μετέδωσε το Mega, ξεκίνησε να πηγαίνει σε ένα συγγενικό της πρόσωπο στην περιοχή Μυρτιά αλλά δεν έφτασε ποτέ.

Από τις κάμερες ασφαλείας φάνηκε το παιδί να στέκεται σε ένα σημείο, όταν εμφανίστηκε ένα αυτοκίνητο και, άγνωστο γιατί, το ακολούθησε.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση της Βασιλικής

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει Amber Alert αναφέροντας ότι τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν την Κυριακή 9/6 στις 21:10.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» όπως τονίζει ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, 10/6 και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.