Προσπάθησε να του δώσει φαγητό κι εκείνος της έπιασε το στήθος

Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους

Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσει ςτις διαφορές της 35 χρονη από το Πολύκαστρο Χαλκιδικής, η οποία κατήγγειλε ότι ένας 16χρονος Σύρος την παρενόχλησε σεξουαλικά, αγγίζοντάς της το στήθος, παρά το γεγονός ότι εκείνη προσπάθησε να τον βοηθήσει, προσφέροντάς του φαγητό. 

Ο 16χρονος συνελήφθη την ίδια ώρα που οι κάτοικοι της Ειδομένης κατέθεταν μήνυση κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα για ελλιπή παρουσία αστυνομικών στον καταυλισμό. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού ορίστηκε δικάσιμος. 

Σύμφωνα με την 35χρονη, ο 16χρονος έφτασε στην αυλή της και προσπάθησε να συνεννοηθεί μαζί της. Έδειξε ότι πεινούσε και η γυναίκα βγήκε στη βεράντα της κρατώντας τρόφιμα. Όπως καταγγέλλει όμως ο Σύρος, την άγγιξε στο στήθος, προκαλώντας την άμεση αντίδρασή της. Σε ό,τι αφορά στους κατοίκους της Ειδομένης, στη μήνυσή τους του απέδωσαν τις κατηγορίες της "κοινώς επικίνδυνης βλάβης", για επικίνδυνη διατάραξη της οικιακής ειρήνης και παραβίαση των διατάξεων που προβλέπονται για προστασία από τη μετάδοση ασθενειών.

(φωτογραφία αρχείου)