Σφραγίστηκε το beach bar με τις ξαπλώστες μέσα στην θάλασσα στη Ρόδο

Σφραγίστηκε το beach bar με τις ξαπλώστες μέσα στην θάλασσα στη Ρόδο

Αιφνιδιαστικά και μετά την ανακοίνωση της επιχείρησης ότι θα κάνει πάρτυ, οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν στην αναγκαστική διακοπή της λειτουργίας της

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησαν συνεργεία της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου και όλων των άλλων εμπλεκόμενων φορέων, που τα ξημερώματα σφράγισαν την παραλιακή επιχείρηση στην παραλία Αγία Μαρίνα της Ρόδου, που είχε γίνει γνωστή από πέρσι για τις κατασκευές με τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες μέσα στην θάλασσα και τους εργαζόμενους που αναγκάζονταν να βουλιάζουν μέχρι τον λαιμό στο νερό για να εξυπηρετήσουν τους θαμώνες.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η επιχείρηση θα σφραγιστεί στις 20 Ιουνίου. Η επιχείρηση ανακοίνωσε, ότι ενδιάμεσα θα κάνει "πάρτι" στις εγκαταστάσεις της, ωστόσο το γλέντι ακυρώθηκε, αφού το πρωί της Παρασκευής οι αρμόδιες υπηρεσίες βρέθηκαν στον χώρο της επιχείρησης και την σφράγισαν. Κατά τον έλεγχο που είχε γίνει προ ημέρων, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση 19 παράνομων μεταλλικών κατασκευών εντός της θάλασσας, καθώς και παραβάσεις στον αιγιαλό. Ανάλογη παράβαση είχε διαπιστωθεί και πέρυσι, στην ίδια παραλία και από την ίδια επιχείρηση, και αμέσως οι αρμόδιες υπηρεσίες προχώρησαν στην έκδοση των πρωτοκόλλων κατεδάφισης τους.