Την εγκατέλειψε λίγο πριν το γάμο και πήρε την καλύτερη εκδίκηση

"Το κύριο πράγμα που θέλω να μεταφέρω, είναι ότι υπάρχει ελπίδα"

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο γαμπρός άλλαξε γνώμη και η νύφη έμεινε μόνη... Εδώ θα τελείωνε το "παραμύθι", αλλά για την Katy Colins η ζωή της άρχισε ξανά από την αρχή. Η νεαρή, που μίλησε στους Sunday Times, μετά την απροσδόκητη τροπή, αποφάσισε να μη το βάλει κάτω αλλά αντιθέτως, να ταξιδέψει ανά τον κόσμο. 

Η 30χρονη, όχι μόνο εύχεται στον πρώην της τα καλύτερα, αλλά μεταδίδει το μήνυμα ότι πρέπει να δίνονται δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή...

Πριν από τέσσερα χρόνια, η Katy εργαζόταν στο χώρο των δημοσίων σχέσεων είχε ένα όμορφο σπίτι, ένα αυτοκίνητο και έναν αρραβωνιαστικό με τον οποίο θα παντρεύονταν τον Μάιο του 2012. Όταν όμως ο σύντροφός της την εγκατέλειψε τρεις μήνες πριν το μυστήριο, εκείνη ένοιωσε συντετριμμένη.

"Το να σε παρατάνε είναι τραγικό. Όχι, είναι κάτι παραπάνω από τραγικό - σπαράζει η καρδιά σου και είναι οδυνηρό...", γράφει στο μπλογκ της. Για να απαλύνει τον πόνο της, η νεαρή αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά της και να ταξιδέψει στην νοτιοδυτική Ασία.

"Η απόφαση του πρώην μου, αν και με συνέτριψε, με ταρακούνησε. Είχα μια καλή δουλειά, ένα υπέροχο σπίτι και ζούσα μια άνετη ζωή αλλά χωρίς περιπέτεια, κάτι που θα είχα αν ταξίδευα στον κόσμο. Και ευτυχώς απέδωσε", λέει. Όπως λέει η ίδια, σκοπεύει να δωρίσει το νυφικό της και πως εμπλέκεται συναισθηματικά με άλλον άντρα.

"Ο Thom αρραβωνιάστηκε με άλλη γυναίκα και, καθώς πια δε μιλάμε μεταξύ μας, του εύχομαι τα καλύτερα", σημειώνει. Την ημέρα που υποτίθεται ότι θα γιόρταζε την τρίτη επέτειο του γάμου της, η 30χρονη υπέγραψε μια συμφωνία για την κυκλοφορία τριών βιβλίων με θέμα τις πληγωμένες από τον έρωτα γυναίκες, που βρήκαν παρηγοριά στα ταξίδια.

"Το κύριο πράγμα που θέλω να μεταφέρω, είναι ότι υπάρχει ελπίδα, μια δεύτερη ευκαιρία να κάνεις κάτι με τη ζωή σου όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά".