Η πρώτη εντύπωση στο Μενού είναι αυτή που μετράει

Η σωστή αξιοποίηση αυτού του σύντομου κοιτάγματος, μπορεί να σας αποφέρει σημαντικά οφέλη

Ο χρόνος που αφιερώνει κάθε πελάτης -κατά μέσο όρο-, κοιτάζοντας το μενού ενός καταστήματος, είναι λιγότερος από δύο λεπτά! Γιατί, λοιπόν, να σας απασχολεί το design και η λεπτομέρεια στο μενού, εφόσον πολύ λίγο θα μείνει στα χέρια του παραλήπτη; 

Πολύ απλά γιατί η σωστή αξιοποίηση αυτού του ασήμαντου φαινομενικά χρόνου, μπορεί να σας αποφέρει σημαντικά οφέλη:

1. Βελτώνει την επαγγελματική εικόνα σας – Οι διορθώσεις στο χέρι, οι σβησμένες τιμές και οι κακοτυπωμένες φωτογραφίες δείχνουν αδιαφορία. Αντιθέτως, ένα όμορφα σχεδιασμένο μενού, δείχνει προσοχή και στη παραμικρή λεπτομέρεια. 

Και όπως έχουμε ξαναπεί, πρώτα τρώμε με τα μάτια! Εάν οι εικόνες των πιάτων σας είναι άχρωμες ή ξεθωριασμένες, πώς περιμένετε να δελεάσετε τους πελάτες σας να παραγγείλουν;

 

Διαβάστε τη συνέχεια του θέματος στο supply.gr