Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Ομολόγησε ο δράστης του εγκλήματος

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Ομολόγησε ο δράστης του εγκλήματος

Πρόκειται για παιδικό φίλο της κόρης του θύματος, ο οποίος ήταν παρών μέσα στο σπίτι μετά το έγκλημα παρακολουθώντας από κοντά τις έρευνες

Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας της δολοφονίας της 63χρονης μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα, ο οποίος προσήχθη νωρίτερα στην Αστυνομία και φέρεται να "έσπασε" κατά την ανάκριση 17 μετά το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 37 ετών, που ανήκει στο ευρύτερο οικογενειακό της περιβάλλον, όντας παιδικός φίλος της κόρης της. Μετά από εξέταση στοιχείων και άλλοθι των υπόπτων, οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο θεωρούταν βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της γυναίκας, καθώς φέρεται να είχε προβλήματα με ναρκωτικά και τζόγο και σύμφωνα με τα στοιχεία, ο δράστης μπήκε κανονικά στο σπίτι, αφού η γυναίκα τον γνώριζε, με κίνητρο τη ληστεία.

Οι Αρχές φαίνεται είχανδέσει την υπόθεση, αφού είναι σίγουρο, ότι ήταν παρών την ώρα του εγκλήματος στο σπίτι της 63χρονης και πλέον από την ανάκρισή του αναμένεται να προκύψουν στοιχεία, για το πώς έφθασε στο έγκλημα. Πέρα από τον βασικό ύποπτο που εξετάζεται από τις Αρχές, και για τον οποίο, όπως όλα δείχνουν, έχει εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης, έχει γίνει γνωστό ότι έχει προσαχθεί και δεύτερο άτομο το οποίο ανακρίνεται.

Για τον βασικό ύποπτο, ο οποίος ανακρίνεται, ξάδερφος της 63χρονης λέει: «Παρακολουθούσε τα πάντα, όλα τα σενάρια που έλεγαν, ότι μπορεί να έχουν συμβεί και μου είχε πει "πολλά τα σενάρια και σίγουρα θα είναι κάποιο από αυτά". Είναι σίγουρο, ότι είναι αυτός, γιατί όταν εγώ του μίλησα, μου είπε "όλα παίζουν"». «Ήταν ο πιο κινητικός μέσα στο σπίτι, όλοι οι άλλοι ήταν σε μια κατάσταση στεναχώριας. Ήταν και στην κηδεία», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλέστηκε το MEGA, τις τελευταίες μέρες είχαν μπει στο κάδρο τέσσερα πρόσωπα, με τους αστυνομικούς να εστιάζουν σε ένα από αυτά, από το στενό περιβάλλον του θύματος. Οι επίσημες ανακοινώσεις για την εξιχνίαση του εγκλήματος είναι πλέον θέμα ωρών.