Καταγγελία-σοκ σε βάρος υπαλλήλων ορφανοτροφείου στην Κέρκυρα για κακοποίηση 15χρονης

Καταγγελία-σοκ σε βάρος υπαλλήλων ορφανοτροφείου στην Κέρκυρα για κακοποίηση 15χρονης

Εισαγγελέας διέταξε την μεταφορά της 15χρονης στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για εξέταση, την προστατευτική της φύλαξη, καθώς και τη λήψη κατάθεσης παρουσία παιδοψυχολόγου

Μία 18χρονη έκανε καταγγελία σε δομή στην περιοχή της Κέρκυρας, αναφέροντας ότι η ανήλικη αδερφή της κακοποιήθηκε μέσα στο ορφανοτροφείο που διέμενε.

Πιο συγκεκριμένα, η 18χρονη υπέβαλε μήνυση κατά μιας ψυχολόγου ορφανοτροφείου στην Κέρκυρα και μιας κοινωνικής λειτουργού ανηλίκων για «σωματική βλάβη» σε βάρος της αδερφής της, ηλικίας 15 ετών, που μένει στο ίδρυμα. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την μεταφορά της 15χρονης στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για εξέταση, την προστατευτική της φύλαξη, καθώς και τη λήψη κατάθεσης παρουσία παιδοψυχολόγου.

Από την πλευρά του δήμου της Κέρκυρας αναφέρεται, ότι δεν υπάρχει κακοποίηση εναντίον της κοπέλας και πως πρόκειται για μια πολύ ευαίσθητη περίπτωση και με αντίστοιχη ευαισθησία θα την αντιμετωπίσουν, αναφέρει η ΕΡΤ. Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται και οι αστυνομικοί αναμένεται εντός της ημέρας να πάρουν καταθέσεις από όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.