Ανήλικοι προσέγγιζαν ανυποψίαστες γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο και τις λήστευαν με χρήση σωματικής βίας

Ανήλικοι προσέγγιζαν ανυποψίαστες γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο και τις λήστευαν με χρήση σωματικής βίας

Οι δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο χωρίς να έχουν δίπλωμα οδήγησης, άρπαζαν από τα θύματά τους τις χρυσές τους αλυσίδες από το λαιμό τους

Συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 28 Μαΐου στο Παλαιό Φάληρο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης δύο 17χρονοι, κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας από κοινού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κατηγορούμενοι επιβαίνοντας σε όχημα, προσέγγισαν γυναίκα και επιχείρησαν να της κλείσουν τον δρόμο και να την ακινητοποιήσουν με σκοπό τη ληστεία. Η γυναίκα όμως κατάφερε να διαφύγει και κάλεσε το 100. Άμεσα μετέβησαν αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και κατάφεραν να εντοπίσουν τους κατηγορουμένους, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της παραπάνω αξιόποινης πράξης, ενώ διαπιστώθηκε, πως ο οδηγός του οχήματος δεν κατείχε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Επιπρόσθετα, οι κατηγορούμενοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο διαδοχικών ληστειών στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου στις 24 Μαΐου, όπου με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από δύο γυναίκες χρυσές αλυσίδες λαιμού. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.