Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Απολογείται σήμερα στην ανακρίτρια ο 50χρονος δολοφόνος της πρώην συζύγου του

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Απολογείται σήμερα στην ανακρίτρια ο 50χρονος δολοφόνος της πρώην συζύγου του

Ο δράστης αναμένεται να εμφανιστεί μετανιωμένος, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής

Αμετανόητος και απομονωμένος στο κελί του στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ παραμένει ο δολοφόνος της 40χρονης, που τα ξημερώματα της Πέμπτης μαχαίρωσε 15 φορές την πρώην σύζυγο του έξω από το σπίτι της στο Μενίδι.

Ο 50χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, για να απολογηθεί. Εκεί αναμένεται να εμφανιστεί μετανιωμένος, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής, επειδή μόλις είχε δει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της άτυχης 40χρονης με έναν άλλον άνδρα. Με τις πράξεις του ωστόσο, φρόντισε για μία ακόμη φορά να δείξει, ότι δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του και συγκεκριμένα με την άρνησή του να ταξιδέψει ο ανήλικος γιος του ζευγαριού στην Αλβανία, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του, κάτι που τελικώς συνέβη με την παρέμβαση και της αλβανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Ο 50χρονος θα επιδιώξει να ελαφρύνει τη θέση του ενώπιον της ανακρίτριας, εκεί όπου θα χρειαστεί να δικαιολογήσει και την προετοιμασία που φέρεται να είχε κάνει, για να δολοφονήσει την άτυχη γυναίκα. Ειδικότερα, έφερε πάνω του το μαχαίρι που χρησιμοποίησε, επί 50 λεπτά βρισκόταν κάτω από το σπίτι του θύματος, αδιαφορώντας ότι βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο, όπου υπήρχε μάλιστα και αυτόπτης μάρτυρας, ενώ είχε φροντίσει να κλείσει και ξενοδοχείο.

Ο 50χρονος κατακρεούργησε την εν διαστάσει σύζυγό του με 15 μαχαιριές. Όταν συνελήφθη, τα πρώτα λόγια που είπε, ήταν «σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω». Ο δράστης της γυναικοκτονίας εμφανίστηκε αμετανόητος κατά την προανάκρισή του στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου μεταφέρθηκε από το ΑΤ Καματερού, αφότου συνελήφθη στην οδό Πάρνηθος, όπου εντοπίστηκε σε ελαφριά κατάσταση μέθης σε οικοδομή που δούλευε ως οικοδόμος.

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άνδρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook» φέρεται να είπε για την γυναίκα με την οποία είχε χωρίσει τον Μάρτιο και αυτή είχε φύγει από το σπίτι. Αυτά που ανέφερε ωστόσο ο 50χρονος, φέρεται να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς επρόκειτο για μία γυναίκα, σύμφωνα με τους γείτονές της, αξιοπρεπή, που καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους αφιλοκερδώς. Ο 50χρονος ομολόγησε πως ήξερε τι ώρα φεύγει για την δουλειά της και της είχε στήσει καρτέρι.