Γυναικοκτονία στο Μενίδι: «Έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι που την κάρφωνα»

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: «Έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι που την κάρφωνα»

Ο τελευταίος διάλογος του δράστη με την άτυχη 40χρονη - Ο 50χρονος αποκάλυψε ότι αμέσως μετά πήγε σε ξενοδοχείο θέλοντας να δει τι θα έλεγαν οι ειδήσεις

Συγκλονίζει ο διάλογος που είχαν ο 50χρονος με την 40χρονη στο Μενίδι, λίγο πριν ο δράστης σκοτώσει με πολλαπλές μαχαιριές την πρώην σύζυγό του.

Όπως περιέγραψε ο δράστης στην κατάθεσή του, την οποία επικαλέστηκε η αστυνομική συντάκτρια του OPEN Μίνα Καραμήτρου, ο 50χρονος είπε: «Το μαχαίρι το είχα κρύψει στη ζακέτα μου. Μόλις την είδα, της λέω "Τι έγινε; Πας καλά; Πάμε επάνω στο σπίτι" και μου απαντά "Δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε στο σπίτι". Τότε έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι που την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού. Ούτε τι έγινε με το μαχαίρι θυμάμαι, νομίζω το άφησα εκεί πάνω της». Η περιγραφή του προδίδει ότι είχε οργανώσει το έγκλημα και μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, υπάρχει ακόμα μία κίνησή του που δείχνουν πώς είχε οργανώσει το φονικό.

Ο δράστης είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, ωστόσο όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς, το πρώτο πράγμα που έκανε αμέσως μετά τη δολοφονία, ήταν να το πετάξει, καθώς γνώριζε, ότι θα μπορούσαν να τον εντοπίσουν αμέσως. Την ίδια στιγμή, νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τις κινήσεις του δράστη λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Συγκεκριμένα, ο συζυγοκτόνος μετά την αποτρόπαια πράξη του πήγε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπως συνήθιζε τελευταία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, την ημέρα του φόνου ζήτησε δωμάτιο και όταν τον ρώτησαν, πόσες ημέρες θα μείνει, απάντησε «σήμερα και βλέπουμε».

Μια ώρα μετά κι αφού είχε πάει στο δωμάτιό του, κατέβηκε στη ρεσεψιόν, γιατί δεν μπορούσε να ανοίξει την τηλεόραση. Ζήτησε τη βοήθεια των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, λέγοντας με μεγάλη αγωνία «Θέλω να δω ειδήσεις». Ο 50χρονος ήθελε να μάθει τι έλεγαν τα δελτία ειδήσεων για την αποτρόπαια πράξη του και μόλις κατάλαβε, ότι τον αναζητά η αστυνομία, το έβαλε στα πόδια.