16χρονος δισεκατομμυριούχος – φαρσέρ βάζει γυναίκες να δείχνουν το στήθος τους

Ο νεαρός Ρώσος φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ολιγάρχη παππού του

Ο Gregory Goldsheid, είναι ο 16χρονος εγγονός ενός ρώσου Ολιγάρχη, του Igor Nekludov, ο οποίος έχει καταφέρει μάλλον να αποκτήσει μια όχι και τόσο καλή φήμη τους τελευταίους μήνες. Ο έφηβος, έχει το δικό του κανάλι στο YouTube στο οποίο ανεβάζει μια σειρά από φάρσες σε ανυποψίαστους περαστικούς με δέλεαρ το χρήμα. Προκαλεί, δηλαδή, όσους συμφωνήσουν να συμμετάσχουν, να κάνουν ότι τους πει δελεάζοντάς τους με κάποιο χρηματικό ποσό.

Ένα από τα βίντεο, δείχνει τον 16χρονο να αναζητά υποψήφια “θύματα” στους δρόμους της Μόσχας, έχοντας στο χέρι του ένα όπλο και ένα σκύλο. Αφού πλησιάσει μερικούς περαστικούς, τους λέει ότι ο σκύλος ανήκει στην πρώην αγαπημένη του και πως θέλει να το σκοτώσει για να την εκδικηθεί.

“Είναι ένα κοινωνικό πείραμα”, λέει ο νεαρός. “Θέλουμε να δούμε, πόσοι άνθρωποι θα πυροβολούσαν ένα αθώο σκυλί για τα λεφτά”, συμπληρώνει, σύμφωνα με την Telegraph.

Ένας άντρας δέχεται να το πράξει, παίρνει το όπλο αλλά αυτό είναι ψεύτικο...

Το κανάλι του εφήβου, ονομάζεται “Money Solves Everything” και σε κάποιο άλλο βίντεο, ο ίδιος πληρώνει έναν άγνωστο με 10.000 ρουπίες μόνο και μόνο για να πιει... ούρα! Σε κάποιο άλλο, ζητά από γυναίκες να του δείξουν το στήθος τους, με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό αντίτιμο.

“Όλοι ξέρουν τι είναι αυτό που κάνω και τι είδους μηνύματα προσπαθώ να στείλω. Έχω εξηγήσει στην οικογένειά μου, τι κρύβεται πίσω από αυτά τα βίντεο, αλλά φυσικά ο παππούς μου δεν εγκρίνει αυτό που κάνω”, είχε πει κάποτε σε μέσο της χώρας του. 

Παρακάτω δείτε ένα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει τα τελευταία χρόνια: