Δίδυμα αγόρια λατρεύουν τα φορέματα και τις κούκλες…

Η Γκαμπριέλα Χάγκτον - Μάλικ και ο σύζυγός Τζόε είναι χαρούμενοι να βλέπουν τους "ουδέτερο φύλο" γιους τους, Χάλεβ και Κάι να χορεύουν ντυμένοι με τους χαρακτήρες του Frozen, Άννα και Έλσα

Τα δίδυμα αγόρια, ο Χάλεβ και ο Κάι είναι ζωηροί όπως άλλωστε όλα τα πεντάχρονα.

Αγαπούν να τρέχουν σε όλο το σπίτι, να παίζουν τους στρατιώτες με τα πλαστικά τους όπλα, να δημιουργούν κατασκευές με τα Lego τους ή να διοργανώνουν αγώνες με τη συλλογή από τα αυτοκινητάκια τους.

Όμως είναι εξίσου χαρούμενοι φορώντας ρούχα πριγκιπισσών, παίζοντας με κουκλόσπιτα και κούκλες και βάφοντας τα νύχια τους, δραστηριότητες οι οποίες θα μπορούσαμε να πούμε ότι ταιριάζουν περισσότερο σε κορίτσια.

Οι γονείς τους, Γκαμπριέλα Χάγκτον - Μάλικ και ο σύζυγός της Τζόε θέλουν να αφήσουν τους γιους τους να πάρουν μόνοι τους τις δικές τους αποφάσεις και τους ενθαρρύνουν να εξερευνήσουν αυτή την πλευρά της προσωπικότητάς τους.

Η μαμά Γκαμπριέλα, η οποία είναι διακοσμήτρια κέικ, είπε:

"Θα τους αφήσουμε να επιλέξουν τι θέλουν να γίνουν. Θέλω να αισθάνονται ότι μπορούν να εκφραστούν και τους λέω ότι είναι όμορφοι είτε φορούν παντελόνι είτε φόρεμα."

Ο Χάλεβ και ο Κάι παίζουν ντυμένοι σαν Άννα και Έλσα -διάσημοι χαρακτήρες της Disney, Frozen.

Αντί να επιπλήξουν τη "θηλυκή" συμπεριφορά των παιδιών τους, η 33χρονη Γκαμπριέλα και ο 34χρονος Τζόε, ενθαρρύνουν τους γιους τους να είναι δημιουργικοί και να εκφράζουν όλες τις πλευρές της προσωπικότητάς τους, χωρίς κανένα περιορισμό.

Η Γκαμπριέλα συγκεκριμένα λέει: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να βάζουμε ετικέτες σε παιδιά που είναι τόσο μικρά. Τους αρέσει να εξερευνούν τη θηλυκή τους πλευρά. Αυτό δείχνει ότι έχουν τεράστια φαντασία."

Επιμέλεια: Εύη Σιμοπούλου