Στη… μαύρη αγορά χαρτάκια προτεραιότητας για την ουρά της ΔΕΗ

Το περιστατικό συνέβη σε υποκατάστημα του Βόλου

Καθώς την περασμένη εβδομάδα έγινε το αδιαχώρητο στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ σε όλη την επικράτεια, επειδή οι καταναλωτές έπσπευσαν να μπουν στη ρύθμιση των 36 δόσεων για να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους, κάποιος σκέφτηκε να βγάλει λεφτά από την ταλαιπωρία του κόσμου.

Όπως κατήγγειλε μία γυναίκα που βγήκε στον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», κάποιος κύριος προσέφερε το χαρτί με τον αριθμό προτεραιότητας έναντι αντιτίμου ύψους… 30 ευρώ!

Το γεγονός συνέβη σε υποκατάστημα της ΔΕΗ στον Βόλο. Σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα, υπήρχε μεγάλη ουρά ενώ στις 12 το μεσημέρι το μηχάνημα είχε σταματήσει να βγάζει νούμερα, καθώς δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν περισσότεροι. Τότε μπήκε μια γυναίκα η οποία βιαζόταν και ζήτησε από τον κόσμο μήπως υπάρχει κάποιο χαρτάκι. Τότε, ένας ηλικιωμένος κύριος προθυμοποιήθηκε να δώσει το χαρτί με τον αριθμό προτεραιότητας σε μία γυναίκα που βιαζόταν, έναντι όμως 30 ευρώ!

Σύμφωνα με την καταγγέλουσα, όλοι εξαγριώθηκαν και αντέδρασαν στον ″μαυραγορίτη″ κύριο, ενώ ο προϊστάμενος του υποκαταστήματος δήλωσε ότι ο κόσμος πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.