Τα ανοιξιάτικα μενού του Simul είναι σκέτη απόλαυση

Υποδεχτείτε την άνοιξη με κάποιο από τα τρία ολοκαίνουρια γευστικά μενού του

H Άνοιξη ήρθε κι έφερε μαζί πλούσιες γεύσεις και αρώματα. Έφερε επίσης τα ανοιξιάτικα fixed μενού του Simul με την υπογραφή του σεφ Νίκου Θωμά που είναι σκέτη απόλαυση!

Έφτασε λοιπόν η στιγμή να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, ανοιξιάτικο και προσιτό!

Επισκεφθείτε το ολοκαίνουριο hot spot της πόλης στο Κολωνάκι, το Simul gastronomic situ και απολαύστε τρία θεματικά μενού από €22- €28/ άτομο με ποτήρι κρασί.

Σημειώστε, ότι στη γαστρονομία ο προσδιορισμός in-situ αναφέρεται στην τέχνη της μαγειρικής με τις διαθέσιμες πρώτες ύλες ανάλογα τη στιγμή ή την εποχή που θα μαγειρέψεις. Στο SIMUL οι γεύσεις δημιουργούνται βάσει των φρέσκων υλικών και της δημιουργικότητας της ημέρας.

Η ομάδα του υπηρετεί την κουζίνα που δέχεται, σέβεται και μετατρέπει τις διαχρονικές επιρροές σε κάτι νέο στοχεύοντας να εμπνεύσει μια διαλογική σχέση με τις γεύσεις.

Δείτε αναλυτικά τα ανοιξιάτικα μενού του Simul

  • Spring Menu 1, €22/άτομο

Παντζάρια με χαρούπι, γκοργκοντζόλα dolce, καρύδια και δεντρολίβανο
Φρέσκα ζυμαρικά γεμιστά με άγρια μανιτάρια και μορχέλες
Σοκολάτα με καραμέλα & βατόμουρο
Ποτήρι κρασί Ανάσα

Σαλάτα Παντζάρια με χαρούπι, γκοργκοντζόλα, dolce καρύδια & δεντρολίβανο

  • Spring Menu 2, €25/ άτομο

Πράσινα σαλατικά με ξινόμηλο, φουντούκι, καπνιστό τυρί και δυόσμο
Κόκορας κρασάτος σε κενό αέρος με τραχανά και παλαιωμένη γραβιέρα Πάρου
Εκμέκ κανταΐφι με κρέμα φιστίκι
Ποτήρι κρασί Τακούν

  • Spring Menu 3, €28/ άτομο

Σπαγγέτι κολοκύθι με τζίντζερ, φέτα και τραγανή πέστροφα
Φρέσκο καλαμάρι σχάρας με κολοκάσι, πράσο και σομπρασάδα
Παστάκι λεμόνι με λευκή σοκολάτα και θυμάρι
Ποτήρι κρασί Ακακίες

Kαλαμάρι σχάρας με πράσο και κολοκάσι

Παστάκι Λεμόνι

Info

Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη- Κυριακή: 14.00-00.00

Υψηλάντου 63, Κολωνάκι, Αθήνα

Τηλ. 210 7224737

https://www.facebook.com/SIMUL-1103455939672235