Η Μέρκελ έβγαλε selfie με τον τρομοκράτη των Βρυξελλών;

Η φωτογραφία διακινείται στο διαδίκτυο με τους χρήστες να αναρωτιούνται αν είναι απλή ομοιότητα ή αν ο άνδρας είναι όντως ο τρομοκράτης

Μια φωτογραφία που απεικονίζει τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ μαζί με έναν άνδρα που μοιάζει με τον βομβιστή των Βρυξελλων, Ναζίμ Λαχράουι, έχει γίνει viral.

Η εικόνα κάνει το γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει τη Μέρκελ να ποζάρει για μια selfie με έναν πρόσφυγα του οποίου η ομοιότητα με τον τζιχαντιστή Ναζίμ Λαχράουι είναι τεράστια.

Όλοι αναρωτιούνται αν είναι απλή ομοιότητα ή αν ο άνδρας με τον οποίο φωτογραφήθηκε τον Σεπτέμβριο η Καγκελάριος ήταν ο τρομοκράτης που αιματοκύλησε το Βέλγιο.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και το σταθμό του μετρό Maelbeek την Τρίτη το πρωί είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 31 άνθρωποι και πάνω από 300 να τραυματιστούν.

Η βελγική αστυνομία δημοσίευσε την Παρασκευή φωτογραφία του 24χρονου Ναζίμ Λαχράουι, με το γραφείο της εισαγγελίας να ανακοινώνει ότι αυτός είναι ο άνδρας που πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο αεροδρόμιο.

Επιμέλεια: Εύη Σιμοπούλου