Βρέθηκε νέο πτώμα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Eκτός από τον καμικάζι Μπραχίμ Ελ Μπακράουι, υπήρχε και δεύτερος βομβιστής αυτοκτονίας, η σωρός του οποίου όμως ακόμα δεν έχει εντοπιστεί

Μία ακόμα σωρός εντοπίστηκε σήμερα στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Ζάβεντεμ στις Βρυξέλλες, όπου ανατινάχθηκε χθες ένας καμικάζι. 

Σύμφωνα με την L'Echo, ενώ η αστυνομία ερευνούσε τον χώρο ένας τοίχος κατέρρευσε. Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα, η σωρός ανήκει σε θύμα της επίθεσης - δύο άτομα αγνοούνται από την χθεσινή επίθεση - χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον δεύτερο καμικάζι που ψάχνουν οι αρχές. 

Ο Βέλγος εισαγγελέας έχει δηλώσει ότι εκτός από τον καμικάζι Μπραχίμ Ελ Μπακράουι, υπήρχε και δεύτερος βομβιστής αυτοκτονίας, η σωρός του οποίου όμως ακόμα δεν έχει εντοπιστεί και τακτοποιηθεί. 

Στην γνωστή φωτογραφία από το αεροδρόμιο, εικονίζεται ο ένας από τους δύο αδελφούς Μπαχράουι, ο Μπραχίμ. Ως προς τους δύο άλλους τρομοκράτες που εικονίζονται, ο ένας εκτιμάται ότι είναι νεκρός και δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα.

Ο δεύτερος, αυτός με τα γυαλιά και το καπέλο, είναι ο Ναζίμ Λαχράουι, ο οποίες διέφυγε και καταζητείται.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις εδώ. 

Οι έρευνες θα συνεχιστούν ανέφεραν οι βέλγικες αρχές διευκρινίζοντας ότι οι νεκροί ειναι 31 και οι τραυματίες 270 εκ των οποίων πολλοί φέρουν βαρέα τραύματα.