Αράχωβα: Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από το βράδυ της επίθεσης στο χάσκι προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του

Αράχωβα: Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από το βράδυ της επίθεσης στο χάσκι προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του

Σε αυτά φαίνεται ο Όλιβερ κοντά σε έναν άνδρα που φοράει κουκούλα, κρατάει ομπρέλα και έχει κρεμασμένη στο λαιμο του μια φωτογραφική μηχανή

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του Όλιβερ, του χάσκι που συγκλόνισε το πανελλήνιο για τον τραγικό θάνατο που βρήκε στην Αράχωβα.

Η πλευρά του ιδιοκτήτη του χάσκι επιμένει, ότι ο Όλιβερ δεν έχει πέσει θύμα αγέλης σκύλων, αλλά ανθρώπου, καθώς όπως υποστηρίζει, τα τραύματα που έφερε ο σκύλος, δεν μπορεί να προήλθαν από άλλα ζώα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η πλευρά του ιδιοκτήτη θα δώσει σήμερα στους άντρες του Ανθρωποκτονιών τρεις φωτογραφίες με έναν ύποπτο άνδρα, ο οποίος φοράει κουκούλα, κρατάει μια ομπρέλα, αν και δεν έβρεχε και έχει κρεμασμένη στο λαιμο του μια φωτογραφική μηχανή, ενω φαίνεται να τον ακολουθεί το χάσκι σε κοντινή απόσταση.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από βίντεο από κάμερα ασφαλείας επιχείρησης σε δρόμο της Αράχωβας τα ξημερώματα της 26ης Οκτωβρίου, οπότε και προκλήθηκαν τα θανάσιμα τραύματα στο χάσκι. Από την πλευρά της η Αστυνομία επιμένει, ότι δεν προκύπτουν στοιχεία, πως ανθρώπινος παράγοντας ευθύνεται για τον θάνατο του χάσκι, αλλά αγέλη άγριων ζώων.