Σοκ στη Χαλκίδα: Έβγαλαν λιπόθυμη γυναίκα από φλεγόμενο διαμέρισμα

Σοκ στη Χαλκίδα: Έβγαλαν λιπόθυμη γυναίκα από φλεγόμενο διαμέρισμα

Πραγματοποιήθηκε επιχείρηση απομάκρυνσης και άλλων ενοίκων της πολυκατοικίας

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του τελευταίου ορόφου πολυκατοικίας στο κέντρο της Χαλκίδας και οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έβγαλαν σε λιπόθυμη κατάσταση μια γυναίκα, που κινδύνεψε να χάσει την ζωή της.

Παράλληλα οργανώθηκε επιχείρηση απομάκρυνσης και άλλων ενοίκων της πολυκατοικίας, για τον κίνδυνο επέκτασης της φωτιάς στο υπόλοιπο κτίριο. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το μεσημέρι της Παρασκευής στον τελευταίο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην αρχή της Οδού Κώτσου κοντά στην παλαιά γέφυρα Χαλκίδας. Στο σημείο επικράτησε πανικός, η κυκλοφορία διακόπηκε σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης και οι πυροσβέστες έσωσαν τη ζωή της γυναίκας, που είχε πέσει λιπόθυμη από τις αναθυμιάσεις.

Η κινητοποίηση ήταν πολύ μεγάλη και άμεση. Απομακρύνθηκαν οι υπόλοιποι ένοικοι από το κτίριο και έγινε κατάσβεση της φωτιάς. Ωστόσο, όπως αναφέρει το eviathema.gr, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, καθώς η φωτιά αυτή θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μεγάλη τραγωδία, εάν δεν υπήρχε τόσο άμεση και αποτελεσματική κινητοποίηση από την πυροσβεστική.