Σε εξέλιξη η πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη η πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

Η Αστυνομία προχώρησε σε 67 προληπτικές προσαγωγές - Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι» - Δείτε φωτογραφίες του News

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία συλλογικοτήτων, σωματείων και φορέων για την 15η επέτειο από την δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό της ΕΛ.ΑΣ., Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια.

Οι διαδηλωτές με κεντρικό σύνθημα «Οι δρόμοι γεμίζουν με χιλιάδες λουλούδια που ποτίζονται κάθε 6η του Δεκέμβρη. Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος πάντα παρών» συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία προς τη Βουλή. Ισχυρή είναι η παρουσία της Αστυνομίας, η οποία έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε 67 προληπτικές προσαγωγές. Νωρίτερα κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιές σε τουλάχιστον τρεις κάδους απορριμμάτων στην Ιπποκράτους, κινητοποιώντας την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε και έσβησε τις εστίες.

Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι»

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισε ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα». Παραμένουν κλειστοί οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι». Σημειώνεται πως οι συρμοί διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Δείτε φωτογραφίες του News:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος