Πρωτοφανές επεισόδιο επίθεσης και χειροδικίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Σωματική βία και ύβρεις με πρωταγωνιστή συνήγορο υπεράσπισης καταγγέλουν μια νεαρή κοπέλα που ήταν στο ακροατήριο και ένας αλλοδαπός δημοσιογράφος. Μάλιστα, παριστάμενοι στο ακροατήριο που καταγγέλουν ότι ο συγκεκριμένος συνήγορος υπεράσπισης  επιτέθηκε σε βάρος της νεαρής γυναίκας και του  δημοσιογράφου φώναξαν "Αυτός δεν είναι δικηγόρος, είναι υποκείμενο της τρούμπας". Ο συνήγορος υπεράσπισης φέρεται να χαστούκισε  την κοπέλα στη διακοπή της δίκης και να απώθησε βίαια τον 28χρονο δημοσιογράφο που καλύπτει τη δίκη, Alp Kayserilioglu.

Όπως υποστηρίζει η ίδια η κοπέλα και πιστοποιούν και μάρτυρες του επεισοδίου δέχτηκε λεκτική επίθεση και στη συνέχεια ένα χαστούκι από τον δικηγόρο, Στ. Καρυδομμάτη.

Το περιστατικό  καταγγέλθηκε στους αστυνομικούς  που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο οι οποίοι συνέστησαν  στα θύματα της επίθεσης να καταθέσουν  αν το επιθυμούν μήνυση σε βάρος του δικηγόρου για να κινηθεί σε βάρος του η αυτόφωρη διαδικασία. Απ΄ την πλευρά τους πάντως παρόντες αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι οι ίδιοι δεν είδαν το περιστατικό.
Ο συνήγορος υπεράσπισης αντίθετα, υποστηρίζει ότι επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί επεισόδιο σε βάρος του Γ. Ρουπακιά που εκεί την ώρα ήταν έξω από τη δικαστική αίθουσα.