Εξάσφαιρες… μπαλωθιές έριξε στα Χανιά ο ΠΑΟΚ

Επιβλητική νίκη με 6-2 πέτυχε στα Χανιά ο ΠΑΟΚ σε βάρος της ομώνυμης ομάδας, “καθαρίζοντας” ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι Χανιώτες έκαναν το... λάθος να προηγηθούν στο 3ο λεπτό με τον Σταματή, και αυτό που ακολούθησε ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του ΠΑΟΚ, που δημιουργούσε συνεχώς φάσεις μπροστά από την εστία των γηπεδούχων.

Η ανατροπή ήρθε μέσα σε τρία μόλις λεπτά, καθώς στο 20' ο Ζάιρο με ωραία ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 23' ο Σάμπο με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Στο 43' ο Σάμπο και πάλι πέτυχε το 3-1 για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ένα λεπτό αργότερα απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα, λόγω της αποβολής του Μπριλάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ακολούθησαν δύο ακόμα γκολ για τον ΠΑΟΚ, που με τον Μυστακίδη στο 61' και τον Πέλκα στο 64' έκανε το 5-1, προτού ο Λίτα μειώσει για τα Χανιά στο 80' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό 2-6 διαμόρφωσε ο Σάμπο στο 85', πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 6 βαθμούς στον 3ο Όμιλο, αφήνοντας πίσω του στους 3 βαθμούς τα Χανιά και τον Πανθρακικό, ενώ χωρίς βαθμό παρέμεινε ο Ολυμπιακός Βόλου.