Κιβωτός του Κόσμου: Μήνυση από πατέρα ανήλικης για πορνογραφία και ξυλοδαρμό

Κιβωτός του Κόσμου: Μήνυση από πατέρα ανήλικης για πορνογραφία και ξυλοδαρμό

Νέα καταγγελία έρχεται στο φως για την Κιβωτό του Κόσμου, υπό τη νέα διοίκηση τώρα πια και αφού είχε αποχωρήσει ο πατέρας Αντώνιος.

Πριν λίγα 24ωρα, πατέρας ανήλικης που φιλοξενείται στη δομή του Κολωνού, κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες και πορνογραφία σε βάρος του παιδιού του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η Κατερίνα Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μήνυση έγινε την περασμένη Παρασκευή 27 Οκτωβρίου. Μια μέρα πριν ο πατέρας είχε συνάντηση με το παιδί του στη δομή του Κολωνού. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 12χρονη του είπε, πως ενώ βρισκόταν σε δομή των Ιωαννίνων, την χτύπησε κοινωνική λειτουργός χωρίς να ξέρει την αφορμή.

Επίσης, εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της, ότι «ενώ βρισκόταν στη δομή του Κολωνού και καλά είχε μια σχέση και ότι βγάλανε γυμνές φωτογραφίες τα άλλα τα αγόρια και την κοροϊδεύανε μετά. Εγώ εφόσον άκουσα αυτά, έκανα φασαρία, ζήτησα τον υπεύθυνο και λέει ο υπεύθυνος "βρήκα τα κινητά, έσβησα τις φωτογραφίες και πέταξα τα κινητά στα σκουπίδια". Το παιδί το χτυπήσανε στην Κόνιτσα, τ απαιδιά είναι λίγο ζωηρά και θέλουν ν αφύγουν από εκεί, είναι 20 μήνες εκεί».

Πληροφορίες του Star από την Κιβωτό του Κόσμου, αναφέρουν επίσης πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον, με τον πατέρα να διεκδικεί τα παιδιά του πίσω με κάθε τρόπο και μέσο, θεωρώντας ότι «η Κιβωτός του πήρε τα παιδιά». Και τα δυο παιδιά της οικογένειας βρίσκονται στη δομή με εισαγγελική εντολή από το 2022. Η Κιβωτός έχει ενημερώσει την Εισαγγελία για την συγκεκριμένη υπόθεση και υποστηρίζει, ότι δεν ισχύουν τα περιστατικά. Επίσης, μια μέρα πριν την καταγγελία έγινε δικαστήριο για την επιμέλεια των παιδιών, χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποια απόφαση.