Χάσνα και Αμπαούντ – Μυστήριο με το τρίτο πτώμα στο Σαν Ντενί

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το μέρος που θεωρείται κρησφύγετο του εγκεφάλου των επιθέσεων στο Παρίσι, στο Σαν Ντενί. Στο διαμέρισμα όπου εισέβαλε η αντιτρομοκρατική σε επιχείρηση την Τετάρτη σκοτώθηκε, σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, ο ίδιος ο εγκέφαλος των επιθέσεων, ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ. Ενώ κατά την έφοδο των ειδικών δυνάμεων αυτοανατινάχθηκε η εξαδέλφη του τζιχαντιστή, η Χάσνα Αιτ Μπουλαχτσέν.

Νωρίτερα σήμερα η αστυνομία ανακάλυψε ένα πτώμα μέσα στα ερείπια, στο σημείο της επιχείρησης της αστυνομίας. Όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία του Παρισιού, το πτώμα ανήκει στη Χάσνα. Μυστήριο ωστόσο καλύπτει το τρίτο πτώμα που έχει βρεθεί στο σημείο.

Οι πληροφορίες αρχικά ανέφεραν ότι το τρίτο πτώμα, που δεν έχει αναγνωριστεί (το ένα ανήκει στη Χάσνα και το δεύτερο στον Αμπντελχαμίντ) άνηκε σε γυναίκα.

Όμως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα (που είναι διαμελισμένο και μόνον κομμάτια του έχουν βρεθεί) ανήκει μάλλον σε άνδρα.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής ερευνούν εξονυχιστικά τον τόπο της επιχείρησης για όσα τυχόν στοιχεία μπορούν να οδηγήσουν στην εξάρθρωση τζιχαντιστικών πυρήνων.