O Σχορτσιανίτης χωρίζει με Αστέρα αλλά δεν έρχεται στην ΑΕΚ

Ένα μήνα «άντεξε» η συνεργασία του Σοφοκλή Σχορτσανίτη με τον Ερυθρό Αστέρα.

Τα ρεπορτάζ των Σέρβων αποδείχτηκαν αληθινά και εντός της εβδομάδας ο «Σόφο» θα λύσει το συμβόλαιό του με την σερβική ομάδα και θα ξεκινήσει την αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του.

Στην ουσία πρόκειται για απόφαση που λαμβάνεται κοινή συναινέσει και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα και να οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο».

Αμέσως μετά ο Σχορτσανίτης θα επιστρέψει στην Αθήνα, θα πάρει κάποιες ανάσες και θα προσπαθήσει να κλείσει συμφωνία σε ομάδα που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, κατά προτίμηση βεβαίως στην Ευρωλίγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ζήτημα ΑΕΚ δεν υπάρχει, καθώς η «Ενωση» δεν έχει εκφράσει το παραμικρό ενδιαφέρον για τον παίκτη και είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει καν προταθεί στους ανθρώπους της «Ενωσης».

Το ενδεχόμενο να παίξει σε ελληνική ομάδα θεωρείται σχεδόν απίθανο, καθώς πέραν του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που είναι «κλεισμένοι» στις θέσεις «5», καμία άλλη ομάδα δεν είναι σε θέση να καλύψει τις απαιτήσεις του Σχορτσανίτη, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον και από την ΑΕΚ.

Ηδη από την επομένη που ακούστηκαν σενάρια για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον Ερυθρό Αστέρα, υπήρξαν ομάδες του εξωτερικού που εξέφρασαν ενδιαφέρον, ωστόσο, ο Σχορτσανίτης θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στη συνέχεια θα αποφασίσει. 

πηγή: gazzetta.gr