Ώρα εκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ – Τι έκαναν οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι πριν την κάλπη

Ώρα εκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ – Τι έκαναν οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι πριν την κάλπη

Πώς θα ψηφίσουν τα μέλη του κόμματος

Νέο αρχηγό εκλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Δικαίωμα ψήφου στη «μάχη» της Έφης Αχτσιόγλου με τον Στέφανο Κασσελάκη, που θα έχει ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής, έχουν όσοι και όσες ψήφισαν στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών την 17η Σεπτεμβρίου 2023 αλλά και όσοι και όσες είναι μέλη του κόμματος και είναι καταχωρημένοι στο μητρώο μελών, ανεξάρτητα με το εάν προσήλθαν ή όχι την περασμένη εβδομάδα στις κάλπες.

Πότε θα ανοίξουν και πότε θα κλείσουν οι κάλπες

Οι κάλπες για τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ που καλούνται να αποφασίσουν ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη ανοίγουν στις 8:00 π.μ. και θα κλείσουν 12 ώρες αργότερα δηλαδή στις 20:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αποτέλεσμα θα έχει γίνει γνωστό γύρω στις 22:00, καθώς αυτή τη φορά η εφορευτική επιτροπή θα κληθεί να καταμετρήσει τις ψήφους μόνο δύο προσώπων.

Συνολικά έχουν οριστεί 538 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα, όσα δηλαδή και την προηγούμενη φορά, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση vote.syriza.gr.

Τι έκαναν το τελευταίο 24ωρο πριν στηθούν οι κάλπες οι δύο υποψήφιοι

Στην παιδική χαρά με τον γιο της η Έφη Αχτσιόγλου 

Μια χαλαρή βόλτα στο Χαλάνδρι μαζί με τον γιο της έκανε το Σάββατο (23/9) η Έφη Αχτσιόγλου. Οι δύο τους πήγαν μαζί με μία φίλη της στην παιδική χαρά.

«Σήμερα έχει ξεκούραση, έχει χαλάρωση. Τις υποχρεώσεις της μάνας, τις κανονικές τις ωραίες. Είμαι αισιόδοξη νομίζω ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι. Σημασία έχει να είναι η παράταξη δυνατή» είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Με τον σύντροφό του ο Στέφανος Κασσελάκης

Το πρωί του Σαββάτου ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μία χαλαρή βόλτα με τον σύντροφό του Tyler McBeth και τον σκύλο τους.

Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα και αρκέστηκε στο να καλημερίσει τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν κάτω από το σπίτι του.

Λίγη ώρα αργότερα αναχώρησε για το συνέδριο που διοργάνωσαν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και η ΓΣΕΒΕΕ και ήταν ομιλητής.

«Πρέπει να είναι ημέρα περισυλλογής για όλους τους ψηφοφόρους, για όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για να αποφασίσουν να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Ενωμένοι από Δευτέρα θα προχωρήσουμε» είπε στους δημοσιογράφους.