Μόνο το μισό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα κρατά η Ζωή Κωσταντοπούλου

Σε κατηγορηματική διάψευση ότι έκλεισε 12 γραφεία στη Βουλή για την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με μηνύματα που ανάρτησε στο Twitter.

Παράλληλα, η ίδια αφήνει υπονοούμενα για όσους διακινούν τέτοια σενάρια, σημειώνοντας πως «ή δεν ξέρουν αριθμητική ή είναι πολλά τα λεφτά»…

«Όχι, δεν διατέθηκαν 12 γραφεία στην Επιτροπή Αλήθειας ούτε 3 γραφεία στην τέως πρόεδρο. Ή κάποιοι δεν ξέρουν αριθμητική ή είναι πολλά τα λεφτά. Εκτός αν αυτοί που βάφτισαν το κρέας ψάρι τώρα πολλαπλασιάζουν τα… γραφεία. Μάλλον είναι το νέο θαύμα της μνημονιακής θρησκείας», έγραψε η κα Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ,  η πρώην πρόεδρος της Βουλής διέθεσε τα 12 γραφεία στην Επιτροπή με χθεσινή της απόφαση  -  μία ημέρα πριν παραδώσει τα καθήκοντά της στον Νίκο Βούτση ,ενώ η ίδια θα διατηρήσει το μισό γραφείο που διατηρεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο κτίριο της οδού Μητροπόλεως.

Πρόκειται για έξι γραφεία εντός του Βουλευτηρίου (14, 16, 18, 22, 122 και 123) και έξι γραφεία στο κτίριο της Βουλής, στην οδό Μητροπόλεως (606, 607, 702-703, 705 και 710).

Ακόμη,αποφάσισε να διατηρήσει για την ίδια το μισό γραφείο, το οποίο είχε διατεθεί στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο κτίριο της οδού Μητροπόλεως. Πρόκειται για το 706 γραφείο, το οποίο και βρίσκεται δίπλα στα γραφεία της Επιτροπής Αλήθειας.