Δεκτή στο… και πέντε η υποψηφιότητα Γεωργιάδη

Κυριολεκτικά στο... και πέντε επικυρώθηκε η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ο βουλευτής του κόμματος έφτασε τρέχοντας στα γραφεία της Συγγρού, έχοντας μόλις συγκεντρώσει τις απαιτούμενες πενήντα υπογραφές, και παρά το γεγονός ότι η υποψηφιότητά του κατατέθηκε με καθυστέρηση λίγων λεπτών, η εφορευτική επιτροπή την έκανε αποδεκτή.

“Ευχαριστώ την ΚΕΦΕ που δέχθηκε την υποψηφιότητα, αν και μπήκα με τέσσερα, πέντε, μπορεί να ήταν και οκτώ λεπτά καθυστέρηση”, δήλωσε σε δημοσιογράφουςν έξω από τα γραφεία της ΝΔ ο πρώην υπουργός, διευκρινίζοντας πως ακόμα κι αν η εφορευτική επιτροπή τηρούσε το γράμμα του κανονισμού και απέρριπτε την υποψηφιότητά του, δεν θα έφερνε αντίρρηση.

Αναφερόμενος στο... κυνήγι των 50 υπογραφών, σημείωσε πως αυτή η εβδομάδα ήταν από τις πιο συγκινητικές της ζωής του και έκανε λόγο για “πολύ δύσκολο” εγχείρημα, που ολοκληρώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, πέντε λεπτά πριν εκπνεύσει η προθεσμία, ενώ παραδέχθηκε ότι έκανε... χαμηλή πτήση με τη μηχανή του για να προλάβει να καταθέσει την υποψηφιότητά του.

Έτσι, ο Άδωνις Γεωργιάδης συμπληρώνει το “καρέ” των διεκδικητών της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Κυριάκο Μητσοτάκη και Απόστολο Τζιτζικώστα.