Στη φυλακή ο 22χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο στη Μεσαρά

Στη φυλακή ο 22χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο στη Μεσαρά

Το θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική του Βενιζέλειου νοσοκομείου

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε σήμερα ο 22χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο Νίκο σε περιοχή της Μεσαράς στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο 22χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί. Ο ίδιος κατέθεσε ένα πολυσέλιδο υπόμνημα, στο οποίο εξηγούσε, τα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα, ενώ αμέσως μετά κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Ο 22χρονος εφθασε στα δικαστήρια λίγο μετά τις 11:00 το πρωί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σταθερή η κατάσταση του 29χρονου

Εν τω μεταξύ, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο παραμένει ο 29χρονος Νίκος, ο οποίος φέρει τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι μετά την επίθεση του 22χρονου. Ο 29χρονος βρισκόταν για 20 ημέρες σε κατάσταση καταστολής στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου, ωστόσο πριν λίγα 24ωρα οι γιατροί τον «ξύπνησαν», με τον ίδιο να αντιδρά πολύ καλά στη θεραπεία, ενώ άρχισε να έχει και επαφή με το περιβάλλον.

Ο ίδιος νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου, με τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, να τονίζει – με ανακοίνωσή του – πως «δυστυχώς γι’ αυτούς, το θύμα έχει αρχίσει να συνέρχεται».