Ολάντ: Βόλτα και selfieς με τους περαστικούς στο Μπρόντγουεϊ

Αφού βρέθηκε στις ΗΠΑ, ο Γάλλος πρόεδρος είπε να δοκιμάσει την επικοινωνιακή τακτική του Ομπάμα, που συνηθίζει να βγαίνει βόλτα με τα πόδια και να επισκέπτεται τα χαμπουργκεράδικα και τα μαγαζιά της γειτονιάς του, στην Ουάσιγκτον. 

Έτσι, ο Φρανσουά Ολάντ - στο περιθώριο της σφιχτής διπλωματικής ατζέντας στον ΟΗΕ - έκανε χθες περίπατο στη διάσημη νεοϋορκέζικη λεωφόρο του Μπρόντγουεϊ, προκαλώντας την έκπληξη των περαστικών, που έσπευδαν να του ζητήσουν να βγουν μια selfie μαζί του. 

Ο αρχηγός του γαλλικού κράτους πόζαρε χαμογελαστός ενώ επισκέφτηκε το "Best of France", μια υπαίθρια έκθεση για την προώθηση της Γαλλίας στο εξωτερικό.

Ενώ ξεναγείτο στα περίπτερα που ήταν αφιερωμένα στον τουρισμό, τα είδη υψηλής τεχνολογίας και τη γαστρονομία, ο Ολάντ  σταμάτησε στο περίπτερο του Μουλέν Ρουζ, του διάσημου καμπαρέ του Παρισιού, και περιχαρής έλαβε θέση για να φωτογραφηθεί ανάμεσα στις χορεύτριες του καν καν (φωτ).

Ο πρόεδρος Ολάντ στη συνέχεια επέστρεψε πεζός στο ξενοδοχείο του στην καρδιά του Μανχάταν, διανύοντας μια απόσταση περίπου δεκαπέντε λεπτών.