Παραδόθηκε ο 22χρονος που πυροβόλησε τον 29χρονο στο κεφάλι στις Μοίρες Ηρακλείου

Παραδόθηκε ο 22χρονος που πυροβόλησε τον 29χρονο στο κεφάλι στις Μοίρες Ηρακλείου

Ο δράστης που εντοπίστηκε μέσω βίντεο από κάμερες ασφαλείας μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο 3 εβδομάδες μετά το περιστατικό

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου παραδόθηκε το πρωί της Τετάρτης ο 22χρονος από τη Μεσαρά, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον 29χρονο φοιτητή, τη στιγμή που οδηγούσε το αυτοκίνητό του τα ξημερώματα της Πέμπτης 3 Αυγούστου στο 1ο χλμ. της εθνικής οδού Μοιρών-Τυμπακίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr, ο 22χρονος συνοδευόταν από φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς του. Παράλληλα έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο έχουν συγκεντρωθεί και συγγενείς του. Όπως ανέφερε χθες το cretalive.gr, από το περιβάλλον του 22χρονου είχαν γίνει κάποιες επαφές προκειμένου να δρομολογηθεί η διαδικασία παράδοσης του στις Αρχές. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 22χρονου εκδόθηκε πολύ γρήγορα ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου, όμως κάποιοι, όπως εκτιμάται, έσπευσαν να τον φυγαδεύσουν, αξιοποιώντας τις κατάλληλες γνωριμίες και διασυνδέσεις.

Σημειώνεται ότι συμπληρώνονται τρεις εβδομάδες από το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα και ο Νίκος που πλέον βρίσκεται εκτός ΜΕΘ και νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου, εξακολουθεί να δίνει τη μάχη του. Όπως είπε στο cretalive.gr, ο διευθυντής της νευροχειρουργικής Δημήτρης Κουτεντάκης, έχει πλήρη αντιληπτική ικανότητα, απαντά στις ερωτήσεις που του κάνουν οι γιατροί και οι δικοί του άνθρωποι, για να τεστάρουν την αντίληψη του, τη μνήμη του κλπ. και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε αφασία εκπομπής (σ.σ. οι πάσχοντες μπορούν να κατανοήσουν τι τους λένε, αλλά δεν μπορούν να εκφραστούν με απόλυτα κατανοητό τρόπο), προσπαθεί και χρησιμοποιεί κάποιες λέξεις προς το παρόν όπως «καλημέρα», «καλά είμαι» κλπ.