ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ – Amita Motion: Γιορτάζοντας 10 χρόνια χρόνια!

Αν νιώθατε ότι σας έλειπε η θετική ενέργεια για να βγείτε από το σπίτι σας, να ξεσηκωθείτε, να χορέψετε και να τραγουδήσετε όσοι βρεθήκατε στο Τοίχος των Εθνών ανάμεσα σε 65.000 κόσμο, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, σίγουρα θα αλλάξατε γνώμη!

Η Amita Motion μας έδωσε να καταλάβουμε για μία ακόμα φορά το πραγματικό νόημα της θετικής ενέργειας, με αφορμή τα 10 χρόνια από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε να διοργανώνει... θετικές εκδηλώσεις! Χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες σε νέους ανθρώπους, επικοινωνία και ανθρώπινη προσέγγιση, στοιχεία που συχνά λείπουν από την καθημερινότητά μας ή πολύ πιο συχνά τα αγνοούμε!

Έτσι, για μία ακόμα χρονιά, γιόρτασε την Ημέρα Θετικής Ενέργειας, με την πιο αγαπημένη μουσική γιορτή, ένα πολύπλευρο διαδραστικό συναυλιακό event!

Η Amita Motion, κάλεσε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες σε ένα μεγάλο πάρτι στον απέραντο εξωτερικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου. 65.000 νέοι άνθρωποι ένωσαν τις φωνές τους τραγουδώντας στους ρυθμούς του κορυφαίου special guest, Σάκη Ρουβά, αλλά και όλων των καλλιτεχνών που βρέθηκαν στην ίδια σκηνή για να στείλουν το δικό τους μήνυμα θετικής ενέργειας.

Στη συναυλία για τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας Amita Motion ήταν όλοι εκεί!

Την αρχή έκαναν ο Στέλιος Λεγάκης, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Κωνσταντίνος Φρατζής, οι οποίοι με τη δυναμικότητα και τη φρεσκάδα τους ζέσταναν το κοινό.

Αμέσως μετά ανέβηκε επί σκηνής ο κατεξοχήν πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς, υποδέχτηκε το ενθουσιώδες κοινό και σήμανε την έναρξη της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2015 Amita Motion!

Μύρωνας Στρατής και Ησαΐα Ματιάμπα ανέβασαν το κοινό αμέσως μετά, παραδίδοντας τη σκυτάλη της διασκέδασης στον Stan που παρέσυρε τον κόσμο με τις γνωστές επιτυχίες του.

Ακολούθησαν σε guest εμφάνιση οι Staventο, ξεσηκώνοντας τους θεατές με τους δικούς τους μοναδικούς ρυθμούς. Στη συνέχεια η Demy έκλεψε τις εντυπώσεις ενώ η δυναμική σύμπραξή της με τον OGE απογείωσε το κοινό.

Αμέσως μετά, στο stage ανέβηκαν οι Boys + Noise οι οποίοι εκτίναξαν τα ισχυρά κύματα θετικής ενέργειας. Οι MEΛΙSSES και οι Playmen έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από το κοινό, ενώ παρουσίασαν ένα ξεχωριστό live act με την Demy.

Ακολούθησε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα που ξεχώρισε μέσα τη δυναμική της εμφάνιση.

Ο Claydee κράτησε τη θετική ενέργεια στα ύψη ενώ η Vassy μαζί με τους Ace 2 Ace ξεσήκωσαν τους fans της Amita Motion με τα θετικά τους beats. Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, σε μία συνεργασία έκπληξη με την Ελένη Φουρέιρα και τους Boys + Noise απογείωσαν τη διάθεσή του κοινού, ενώ ο Dj Pitsi βρισκόταν στο positive booth κατά τη διάρκεια όλης της συναυλίας με τους ξεσηκωτικούς του ήχους.

Η βραδιά… ζεστάθηκε για τα καλά με τις 10 πιο θετικές παρέες. Αυτές που ανέδειξαν οι διαδικτυακές δράσεις της Amita Motion. Και οι 10 ανέβηκαν στη σκηνή και συμμετείχαν στο closing act του Σάκη Ρουβά, γιορτάζοντας με το κοινό τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας!

O αγαπημένος καλλιτέχνης αποθεώθηκε από τους χιλιάδες θεατές ερμηνεύοντας τα 10 πιο θετικά τραγούδια της πορείας του, όπως τα επέλεξε το κοινό μέσα από ψηφιακό διαγωνισμό. Η βραδιά κορυφώθηκε με τις 10 πιο θετικές παρέες, που αναδείχθηκαν μέσα από online ενέργειες, να ανεβαίνουν στη σκηνή και να συμμετέχουν στο closing act του Σάκη Ρουβά γιορτάζοντας με το κοινό τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας!

Η Amita, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον, φρόντισε και φέτος να κάνει όλες τις συναυλίες της φιλικές προς αυτό, ανακυκλώνοντας τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν. Επίσης, για ακόμη μία χρονιά, θα προχωρήσει και στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που προκλήθηκαν από τις φετινές διοργανώσεις για τον εορτασμό των 10 χρόνων Θετικής Ενέργειας.