Έσφαξαν με πολλαπλές μαχαιριές 71χρονο για να του πάρουν 100 ευρώ

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθούν οι δύο νεαροί από τη Βουλγαρία, ο ένας μάλιστα ανήλικος, που συνελήφθησαν για την άγρια δολοφονία ενός 71χρονου με πολλαπλές μαχαιριές μέσα στο σπίτι του στις Μοίρες Ηρακλείου.

Οι δυο δράστες είναι ηλικίας 21 και 17 ετών. Μαζί συνελήφθη και η 38χρονη μητέρα του ανήλικου για παραμέληση.

Ο 71χρονος είχε βρεθεί νεκρός από την κόρη του στο σπίτι του, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης , ενώ στο σημείο μετέβησαν ο Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδιο συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, για αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.

Από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών και το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, προέκυψε ότι οι δύο δράστες, μετέβησαν στο σπίτι του 71χρονου με σκοπό την κλοπή, περίπου τα μεσάνυχτα 12 προς 13 Αυγούστου 2015 και κατά πληροφορίες απέσπασαν από το θύμα 100 ευρώ .

Όταν μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου έγιναν αντιληπτοί από τον ίδιο και στη συνέχεια, αφού τον ακινητοποίησαν, με τη χρήση μαχαιριού τον τραυμάτισαν θανάσιμα, καταφέρνοντάς του, με ιδιαίτερη σκληρότητα, πολλαπλά χτυπήματα σε διάφορά σημεία του σώματός του αφού αναγνωρίσθηκαν από το θύμα μια και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον 71 χρόνο.