Βρετανία: 25χρονη υπάλληλος γηροκομείου βίαζε ηλικιωμένους!

Σε δέκα χρόνια φυλάκιση για ασέλγεια και σεξουαλική κακοποίηση 5 υπέργηρων ενοίκων γηροκομείο καταδικάστηκε μια 25χρονη Βρετανίδα. 

Η 25χρονη υπάλληλος γηροκομείου του Ντέβον, Κριστίνα Σέθι, παραδεχθηκε ότι ασέλγησε σε 3 και επιτέθηκε σεξουαλικά “με διεισδυση” σε άλλους 2 ηλικιωμένους και κατέγραφε μάλιστα τις επιθέσεις, για να τις δείξει αργότερα στον φίλο της.

Τα θύματα της 25χρονης –  που εργαζόταν στην βραδινή βάρδια του γηροκομείου - ήταν  ηλικίας από 80 έως 101 ετών και όλοι έπασχαν από άνοια ή Αλτσχάιμερ. Στις ανατριχιαστικές λεπτoμέρειες που δημοσιεύει η Mirror, η Σέθι βίαζε με δονητή δύο γυναίκες και αυνάνιζε έναν 80χρονο τυφλό και με άνοια άνδρα. 

Όλες τις πράξεις της της κινηματογραφούσε και της έστελνε στον φίλο της, "επειδή τον αγαπούσε και δεν ήθελε να απομακρυνθούν". Όμως, αν και θα έκανε τα πάντα για αυτόν, ποτέ ο ίδιος δεν την πίεσε για ότι έκνε, είπε η ίδια στην αστυνομία.

Η σεξουαλική κακοποίηση των ηλικιωμένων συνέβη μεταξύ του Ιανουαρίου του 2014 και του Μαΐου του 2015 και η ιστορία βγήκε στην φόρα όταν ένας άνδρας, ο οποίος βρήκε σε έναν μεταχειρισμένο υπολογιστή που αγόρασε ορισμένα από τα βίντεο τα οποία είχε τραβήξει η ίδια η Σέθι, κατήγγειλε στις αρχές την 25χρονη.