Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 63χρονου έξω από κατάστημα στην πλατεία Βάθη

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 63χρονου έξω από κατάστημα στην πλατεία Βάθη

Συνελήφθη στα Εξάρχεια 61χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής η υπόθεση δολοφονίας 63χρονου Βούλγαρου υπηκόου, που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 7ης Ιουνίου στην πλατεία Βάθη στην Αθήνα.

Ειδικότερα, το θύμα εντοπίστηκε νεκρό σε υπαίθριο χώρο υγειονομικού καταστήματος, να φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στη θωρακική χώρα. Για τη διερεύνηση της υπόθεσης αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν πληροφοριακά στοιχεία και προανακριτικά δεδομένα, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη της επίθεσης, ανάμεσά τους και βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε την φονική επίθεση.

Δράστης είναι 61χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες 15 Ιουνίου στα Εξάρχεια, από ειδική επιχειρησιακή ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. που είχε συσταθεί για τον σκοπό αυτό. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ένδυσης και υπόδησης καθώς και σακίδιο πλάτης, που έφερε κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση σε κύρια ανάκριση και σε βάρος του 61χρονου εκδόθηκε σχετικό ένταλμα, με το οποίο συνελήφθη και θα οδηγηθεί αρμοδίως.