Τραγωδία με νεκρό βρέφος στην Άρτα: Στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου μεταφέρθηκε ο πατέρας

Τραγωδία με νεκρό βρέφος στην Άρτα: Στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου μεταφέρθηκε ο πατέρας

Πώς φέρεται να περιέγραψε ο ίδιος του περιστατικό - Γιατί ξέχασε ότι είχε μαζί του στο αυτοκίνητο το 5,5 μηνών κοριτσάκι του

Στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου στην Άρτα μεταφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα της Τετάρτης ο 37χρονος πατέρας που ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο και πέθανε.

Ο 37χρονος από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης νοσηλευόταν φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου, καθώς υπήρχαν φόβοι, ότι θα επιχειρούσε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή μεθαύριο Παρασκευή 12 Μαΐου. Σημειώνεται πως σε ειδικό θάλαμο βρίσκεται και η μητέρα του 5,5 μηνών βρέφους, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της και ψυχολόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο πατέρας είναι συντετριμμένος και φέρεται να είπε για το περιστατικό: «Ξεκινήσαμε από το σπίτι στις 07:00. Αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό, έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Το παιδί στο πίσω κάθισμα πρέπει να κοιμόταν, δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα. Το κάθισμα ήταν χαμηλό και δεν το έβλεπα από τον καθρέφτη».