Τραγωδία στην Καλλιθέα: Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα την 13χρονη

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα την 13χρονη

Συνελήφθη ο 32χρονος οδηγός του οχήματος - Τι έδειξε το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε

Συγκλονίζει το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Καλλιθέα, όταν ένα 13χρονο κορίτσι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο.

Η ώρα ήταν λίγο πριν τις 3:00 το μεσημέρι και το κοριτσάκι που επέστρεφε από το σχολείο, βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Θησέως με την οδό Σπάρτης μαζί με την αδελφή του. Σύμφωνα με τις αρχές, η 13χρονη ξεκίνησε να διασχίζει τη λεωφόρο εκτός διάβασης, όταν ένα πράσινο αυτοκίνητο μάρκας Smart που κατευθυνόταν επί της λεωφόρου στο ρεύμα προς Τζιτζιφιές, την παρέσυρε και την εκσφενδόνισε, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 32χρονος οδηγός κατέβηκε από το αμάξι σε κατάσταση πανικού, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το σώσουν, όμως δεν άντεξε και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της.

Ο 32χρονος συνελήφθη και είναι σε κατάσταση σοκ. Προσπαθεί να θυμηθεί τις συνθήκες, κάτα από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα. Πληροφορίες του Star αναφέρουν, ότι έχει ήδη υποβληθεί σε αλκοτέστ και έχει βγει αρνητικό. Παράλληλα εξετάζεται, εάν ο οδηγός παραβίασε τον φωτεινό σηματόδοτη. Ο 32χρονος κρατείται στο τμήμα Τροχαίας Πειραιά και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καλλιθέας εξακολουθούν να ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.