Τραγωδία στην Καβάλα: Από τι πέθανε το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του

Τραγωδία στην Καβάλα: Από τι πέθανε το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του

«Παρά τα οικονομικά προβλήματα η μητέρα μεγάλωνε μόνη της δύο παιδιά»

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Κρυονέρι Καβάλας μετά τον αιφνίδιο θάνατο ενός βρέφους μόλις 20 ημερών το Σάββατο (6/5).

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του proininews.gr η ιατροδικαστής Κομοτηνής Αικατερίνη Αποστολίδη στην έκθεσή της κάνει λόγο για πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Σε εκκρεμότητα παραμένουν τα αποτελέσματα ιστολογικών – τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία θαμητέρ γίνουν γνωστά το αμέσως επόμενο διάστημα.

Το παιδί βρήκε νεκρό η 20χρονη μητέρα του στην κούνια ενώ πήγε να το ταΐσει.

Η μητέρα αμέσως φώναξε τους γονείς της και κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το παιδί διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας στις 8:40 το πρωί όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ σύμφωνα με τη γιαγιά του είχε αίματα στο κορμάκι του.

Η τραγική ιστορία πίσω από τον θάνατο του βρέφους

Το ThessToday.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας του Κρυονερίου, Κώστας Πριονίδης με τον ίδιο να ξετυλίγει την ιστορία πίσω από την τραγωδία.

Το 20 ημερών βρέφος ήταν το δεύτερο παιδί της μητέρας που, παρά τα οικονομικά της προβλήματα, αναγκαζόταν να τα μεγαλώσει μόνη της.

Το πρώτο παιδί το οποίο είναι ηλικίας 2 ετών η 20χρονη το απέκτησε από τη σχέση της με έναν άντρα, που όμως πριν από τέσσερις μήνες έλαβε οριστικό τέλος. Έτσι, η μητέρα αναγκάστηκε να μετακομίσει από την πόλη της Καβάλας στο Κρυονέρι όπου φιλοξενείται από τους γονείς της.

«Θα στηρίξουμε τη μητέρα με ό,τι χρειαστεί. Έχω επικοινωνήσει και με τον δήμαρχο ο οποίος μου μετέφερε πως ότι χρειαστούν να μας το πουν και από την πλευρά του δήμου αλλά και από τη δική μας, ως Τοπικής Διοίκηση» σημείωσε κλείνοντας.