Το πρόγραμμα των δωρεάν εκδηλώσεων στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό για ένα τετραήμερο εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, οι οποίες πραγματοποιούνται από τις 21 έως 24 Ιουνίου.

Συνδυάζουν τη μουσική με τη φωτογραφία, την αρχιτεκτονική με το περιβάλλον, τον αθλητισμό με τα δημιουργικά εργαστήρια, τις ολονύχτιες προβολές με την τέχνη, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα γεμάτο μαγεία και εκπλήξεις!

Κάθε ημέρα, οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν νωρίς το απόγευμα και θα διαρκούν έως το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο, τη «Νύχτα Μέρα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος».

Χρήσιμες Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις:

  • Δωρεάν είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις
  • Δεν απαιτείται προεγγραφή του κοινού για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις, με εξαίρεση τον Αγώνα Δρόμου από το Καλλιμάρμαρο στο ΚΠΙΣΝ, στις 23 Ιουνίου.
  • Η προεγγραφή στον Αγώνα Δρόμου (23 Ιουνίου), θα γίνει μέσω ενός ειδικού ηλεκτρονικού συνδέσμου, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
  • Η συμμετοχή σε ορισμένες εκδηλώσεις, λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχής, θα γίνεται με δελτία προτεραιότητας. Τα δελτία θα διανέμονται την ίδια ημέρα, στο χώρο του Πάρκου.
  • Διατίθεται δωρεάν parking στον χώρο του Tae Kwon Do, για τη διευκόλυνση του κοινού.
  • Μικρά λεωφορεία θα αναχωρούν τακτικά από τον σταθμό μετρό Συγγρού Φιξ για τη δωρεάν μεταφορά του κοινού στον χώρο των εκδηλώσεων.
  • Η είσοδος του εργοταξίου για τις εκδηλώσεις βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ευριπίδου & Δημοσθένους (Καλλιθέα).

Ώρες λειτουργίας:
Κυριακή 21 Ιουνίου: 18:00 – 23:00
Δευτέρα 22 Ιουνίου: 18:00 – 06:00
Τρίτης 23 Ιουνίου: 18:00 – 06:00
Τετάρτη 24 Ιουνίου: 18:00 – 06:00

Καθώς ο χώρος είναι ακόμα υπό κατασκευή, ισχύουν κανόνες ασφαλείας (δείτε αναλυτικά: www.SNFCC.org). Επίσης, για λόγους ασφαλείας των επισκεπτών, μικρών και μεγάλων, υπάρχει ένας μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα στον χώρο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Ωστόσο, το προσωπικό και οι συνεργάτες του ΚΠΙΣΝ θα βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο για να παρέχουν στο κοινό οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστεί, φροντίζοντας για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία όλων των επισκεπτών.