Η ανώνυμη καταγγελία που οδήγησε στη σύλληψη του bodybuilder αστυνομικού – Tα «κουφέτα» και το «choco Μorocco»

Η ανώνυμη καταγγελία που οδήγησε στη σύλληψη του bodybuilder αστυνομικού – Tα «κουφέτα» και το «choco Μorocco»

Για προσωπική χρήση υποστήριξε ότι είχε τα ναρκωτικά ο 33χρονος - «Θα προσκομιστούν και άλλα στοιχεία» λέει ο δικηγόρος του

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 33χρονος bodybuilder αστυνομικός μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή για την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, η οποία του αποδόθηκε μετά τη σύλληψή του, που προήλθε από μία ανώνυμη καταγγελία.

«Σπρώχνει κόκα και μαύρο σε όλη την Αθήνα. Είναι πίσω από trappers και είναι αυτός που τους προμηθεύει με ναρκωτικά» ανέφερε η γραπτή ανώνυμη καταγγελία που έφθασε στην ΕΛ.ΑΣ. πριν από 6 μήνες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Η έρευνα ξεκίνησε και η καταγγελία αποδείχθηκε αληθινή. Από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις αποκαλύφθηκε, ότι στις συνομιλίες του με πελάτες χρησιμοποιούνται κωδικοί, για να μην κινηθούν υποψίες. «Κουφέτα» αποκαλούσαν την κοκαΐνη και «choco Μorocco» την κάνναβη.

Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε ενώπιον του ανακριτή τη διακίνηση και να ισχυρίστηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Το ίδιο υποστήριξε και κατά την προανακριτική του κατάθεση, αναφέροντας στους συναδέλφους του ότι «ασχολούμαι πολλά χρόνια με τη σωματική διάπλαση, με το body building. Έχω κατέβει σε διάφορους αγώνες και έχω αρκετές διακρίσεις. Λόγω της έντονης αθλητικής μου δραστηριότητας κάνω χρήση αναβολικών ουσιών και για τον λόγο αυτό, επειδή μου δημιουργούν ένταση και δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ, κάνω περιστασιακά χρήση χασίς για να ηρεμώ και να κοιμάμαι».

Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του, καθώς συνελήφθη από τους συναδέλφους του να παραδίδει ποσότητα κάνναβης σε πελάτη του ειδικό φρουρό και μάλιστα πηγαίνοντας στο ραντεβού με περιπολικό της Αστυνομίας. Μάλιστα, για να πείσει τον συνοδό του συνάδελφό του, ο οποίος είχε πλήρη άγνοια για τις δραστηριότητες του, ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να συναντήσει συγγενικό του πρόσωπο, που επρόκειτο να ταξιδέψει.

Ο συνήγορός του πάντως, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δήλωσε ότι «θα προσκομιστούν και άλλα στοιχεία και θα αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του για τον εθισμό του με τα ναρκωτικά και ποια είναι η εμπλοκή του».